Ga naar content

Werken bij Zorggroep Noordwest-Veluwe

Ben jij een échte zorgheld?

Heb jij een warm hart voor ouderen én collega’s? Sta jij voor samen zorgen en samen werken? Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin de cliënt centraal staat. Regelmatig zoeken wij enthousiaste collega’s die onze cliënten goede zorg en een prettige woon- en leefomgeving bieden. Iets voor jou?

Heb je nog geen ervaring in de zorg?

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen op de voet kunnen volgen. Daarom investeren wij graag in (zorg)talent met boeiende opleidingen. Zowel medewerkers als leerlingen en stagiaires bieden wij een dynamische, professionele leeromgeving met de mogelijkheid om te groeien en (praktijk)ervaring op te doen. Wij nodigen jou van harte uit om te kijken of er een stageplek is die bij jou past!

Vrijwilligerswerk

Zorg jij voor waardevolle momenten voor ouderen en jezelf? Wat vind je leuk om te doen? Welke superkrachten kwamen uit jouw test? Op welke momenten ben je beschikbaar? Er zijn vele mogelijkheden om als vrijwilliger jouw talenten in te zetten!

De komende vakantie écht gebruik maken van jouw talenten? 

Vakantiewerk is een leuke manier om een kijkje te nemen in de ouderenzorg, de praktijk te proeven en geld te verdienen. Ervaar hoe het werken in zorg en welzijn jou bevalt! Vakantiewerk: de opstap naar jouw baan in de zorg! Wij zoeken naar vakantiekrachten in de zomervakantie voor huishouding en verzorging.